Federația Romană de Yachting adună sub egida sa toate Structurile Sportive afiliate și inregistrate la Ministerului Tineretului si Sportului.Federația promovează și organizează practicarea sportului cu vele sau motor de competiție, la nivel național, regional și local oferind sportivilor legitimați, garanția respetării legilor, a regulilor și nu în ultimul rând a siguranței. În plus, Federația are ca obiectiv îndrumarea sportivilor de performanță cu potențial de a obține rezultate pozitive la competițiile internaționale.

 

                Federația oferă consultanță tehnică, specifică organizatorilorde regate, prin corpul de ofiteri de cursă pregătiți și atestați. Deasemenea,calendarul competițional este anual updatat de către Federație, cuprinzând toate competițiile sau evenimentele de promovare a yachtingului.

 

                Prin Colegiul de Antrenori, identifică talentele tinere și le sprijină pe parcursul carierei sportive. Dacă de-abia ai descoperit pasiunea pentru yachting, dacă dorești să aprofundezi cunoștiințele, dacă ești sau ai un copil cu vârsta sub 15 ani care dorește să se apuce de yachting sau dacă pur și simplu vrei să afli mai multe îți stăm la dispoziție cu informații logistice și te punem în contact cu structurile sportive, scolile de navigație sau persoanele care te pot ajuta.

 

Nu ezita să ne contactezi pe mailul: office@fry.ro