FederaÈ›ia Romană de Yachting adună sub egida sa toate Structurile Sportive afiliate È™i inregistrate la Ministerului Tineretului si Sportului.FederaÈ›ia promovează È™i organizează practicarea sportului cu vele sau motor de competiÈ›ie, la nivel naÈ›ional, regional È™i local oferind sportivilor legitimaÈ›i, garanÈ›ia respetării legilor, a regulilor È™i nu în ultimul rând a siguranÈ›ei. În plus, FederaÈ›ia are ca obiectiv îndrumarea sportivilor de performanță cu potenÈ›ial de a obÈ›ine rezultate pozitive la competiÈ›iile internaÈ›ionale.MODIFICARE

 

                FederaÈ›ia oferă consultanță tehnică, specifică organizatorilorde regate, prin corpul de ofiteri de cursă pregătiÈ›i È™i atestaÈ›i. Deasemenea,calendarul competiÈ›ional este anual updatat de către FederaÈ›ie, cuprinzând toate competiÈ›iile sau evenimentele de promovare a yachtingului.

 

                Prin Colegiul de Antrenori, identifică talentele tinere È™i le sprijină pe parcursul carierei sportive. Dacă de-abia ai descoperit pasiunea pentru yachting, dacă doreÈ™ti să aprofundezi cunoÈ™tiinÈ›ele, dacă eÈ™ti sau ai un copil cu vârsta sub 15 ani care doreÈ™te să se apuce de yachting sau dacă pur È™i simplu vrei să afli mai multe îÈ›i stăm la dispoziÈ›ie cu informaÈ›ii logistice È™i te punem în contact cu structurile sportive, scolile de navigaÈ›ie sau persoanele care te pot ajuta.

 

Nu ezita să ne contactezi pe mailul: office@fry.ro