meniu

companie

Astorium © 2022. Toate drepturile rezervate. Realizat de NetContrast

Istoric

Federaţia Română de Yachting adună sub egida sa toate structurile sportive afiliate şi având certificat de identitate sportivă emis de Registrul Sportiv. Federaţia promovează şi organizează practicarea yachtingului cu vele sau motor de competiţie, la nivel naţional, regional şi local oferind sportivilor legitimaţi, garanţia respectării legilor, a regulilor și regulamentelor şi nu în ultimul rând a siguranţei. In plus, Federaţia Română de Yachting are ca obiectiv îndrumarea sportivilor de performanţă cu potenţial de a obţine rezultate pozitive la competiţiile internaţionale.

Federaţia Română de Yachting oferă consultanţă tehnică specifică organizatorilor de regate, prin corpul de oficiali (ofiţeri şi/sau judecători) de cursă pregătiţi şi atestaţi de către colegiul central al oficialilor de cursă. Deasemenea, calendarul competiţional este updatat şi postat de către Federaţia Română de Yachting, cuprinzând toate competiţiile şi/sau evenimentele de promovare a yachtingului organizate de către Federaţia Română de Yachting şi/sau asociaţiile teritoriale şi/sau structurile sportive afiliate la aceasta.

Prin colegiul central al antrenorilor, identifică talentele tinere şi le sprijină pe parcursul carierei sportive. Dacă de-abia ai descoperit pasiunea pentru yachting, dacă doreşti să aprofundezi cunoştiinţele, dacă eşti sau ai un copil cu vârsta sub 10 ani care doreşte să se apuce de yachting sau dacă pur şi simplu vrei să afli mai multe iţi stăm la dispoziţie cu informaţii logistice şi te punem în contact cu structurile sportive, şcolile de navigaţie sau persoanele care te pot ajuta.