meniu

companie

Astorium © 2022. Toate drepturile rezervate. Realizat de NetContrast

Seminar ORC measurements – 25-27 februarie 2022 – Marina Limanu

Dragi sportivi și oficiali de cursă, sub egida Federației Române de Yachting și cu sprijinul LifeHarbour Limanu, Comisia Offshore organizează un seminar pentru măsurători ORC cu participarea lui Zoran Grubisa și Alberto Pindozzi, în calitate de instructori. Programul include o prezentare generală deschisă către toți cei care doresc să afle mai multe despre sistemul ORC în general și un seminar formal adresat celor care vor să-și însușească cunoștințele necesare pentru a deveni masurători acreditați de către ORC și FRY. Acest seminar este o oportunitate atât pentru pentru cei ce își doresc să devină măsurători acreditați ORC și să-și rotunjească veniturile din această activitate cât și pentru cei ce au întrebări legate de sistemul de măsurători ORC sau vor să afle mai multe despre acest sistem.

Prin sprijinul ORC și al LifeHarbour Limanu taxa de participare va fi redusă la 100 lei. Pentru participarea la seminar (sâmbătă și duminică) este necesară înscrierea printr-un mesaj către office@fry.ro

Program:

  • Vineri (25/02/2022) 19:30 – Prezentare generală ORC pentru sportivi și oficiali de cursă;
  • Sâmbătă (26/02/2022) 09:30 – Pregătire teoretică și practică măsurători ORC;
  • Duminică (27/02/2022) 09:30 – Pregătire teoretică și practică măsurători ORC.

De asemenea, dorim să vă anunțăm alte doua evenimente organizate de FRY pentru sportivii și oficialii angrenați în activitatea competițională offshore și anume două clinici având următoarele subiecte:

  • Siguranța în regatte (11-13 martie, la Marina Limanu),
  • Reguli de cursă pentru veliere (26-27 martie, în București).

Detaliile vor fi trimise în timp util.

Vă așteptăm cu drag,

Comisia Offshore a FRY